Agenda

AGENDA

JE KOMT ONS ALS EERSTE WEER TEGEN OP:

11-14 januari 2021

JANUARI

Al sinds 1957 is de Horecava het prestigieuze platform voor en door de foodservice industrie. Bijna 71.000 horecaprofessionals van ruim 40.000 geïnteresseerde bedrijven zijn gedurende de 4 beursdagen, op zoek naar trends en nieuwe producten en diensten. Persoonlijke ontmoetingen staan centraal op de 50.000 m2 beursvloer van Horecava.

Horecava 2021, wordt gehouden in Amsterdam RAI van 11 tot en met 14 januari.

In 2021 wordt een bijzondere editie van de vakantiebeurs georganiseerd, de Vakantiebeurs bestaat dan namelijk 50 jaar.

De Vakantiebeurs informeert en inspireert al 50 jaar lang de bezoeker tijdens oneindig veel workshops en presentaties. 
Het event is als een parasol waar alle vakantiespecialismen en -typen te vinden te zijn. De laatste veranderingen die plaatsvinden in de reissector worden van 14 t/m 17 Januari door 1.100 exposanten getoond in het hallencomplex van de Jaarbeurs.

DOMOTEX is de toonaangevende vakbeurs voor floorcovering en wordt ieder jaar georganiseerd in de Messe Hannover.Geen andere beurs dan de DOMOTEX biedt een dusdanig compleet aanbod vanuit de markt, geen platform geeft zo veel gelegenheid om nieuwe contacten op te doen of bestaande contacten te onderhouden.
1.400 exposanten uit 60 verschillende landen tonen in 2021 vanaf 15 t/m 18 Januari een volledig beeld van de markt.

Tijdens de laatste editie in 2019 werden er records gebroken: 225.031 professionele bezoekers (8,22% meer dan in 2017) waarvan 30.581 internationale bezoekers, 3.770 exposanten en 41 internationale paviljoenen waren present. Het is de grootste hospitality beurs ter wereld en wordt gehouden van 23 tot en met 27 Januari in Lyon. 

In de vijf dagen worden er 175 evenementen gehouden, waaronder 24 wedstrijden waar de beste uit elke categorie zal worden gekozen. Kom proeven van de 200.000 chefs en bezichtig de nieuwste technologieën in de branche.

Drie dagen lang, van woensdag 27 tot en met vrijdag 29 januari 2021, staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van alles wat er met facilitair management en gebouwbeheer te maken heeft. Inmiddels biedt de vakbeurs alweer 23 jaar een podium aan haar standhouders om hun kennis, ervaring en innovaties te delen met de tienduizenden professionals die ieder jaar de beurs bezoeken.

De beurs richt zich met facilitair management en gebouwbeheer op een breed vakgebied waar veel gerelateerde onderwerpen onder vallen. Denk hierbij aan onderwerpen van afwezigheidsregistratie, beveiliging, catering, circulair faciliteren, digitale informatievoorziening, groen op de werkplek, gevel, klimaatbeheersing en liftinstallaties tot receptie, sluitwerken, terreinbeheer, verhuizen en zonwering.

FEBRUARI

De FRUIT LOGISTICA is de belangrijkste vakbeurs voor de internationale groenten- en fruithandel. In 2020 waren meer dan 3.300 exposanten uit 90 landen present.

78.000 vak bezoekers uit meer dan 135 landen bezochten de grootste en belangrijkste beurs van de wereldwijde AGF-handel. Tijdens de beurs werden ruim 25 wereldpremières gepresenteerd.

Op de FRUIT LOGISTICA vindt u de producenten, handelaren en telers van AGF-producten, importeurs, exporteurs, telersverenigingen, zaadbedrijven, marketingorganisaties etc. In de speciale machinehallen vindt u de producenten van verpakkingsmachines, opslag, transport, warehousing evenals IT-systemen.

De FRUIT LOGISTICA zal van 3 t/m 5 Februari gehouden worden in de Messe Berlin.

ISM

In 2020 bestaat de ISM 50 jaar.
ISM is het grootste platform voor de snoep- en snacksindustrie en ook in 2021 organiseert VBZ weer de Nederlandse collectieve inzending op de ISM (Internationale Suβwarenmesse).
De jaarlijkse beurs wordt, samen met de ProSweets, gehouden in de Messe Keulen. 
Tijdens de 2021 editie, die wordt gehouden van 31 Januari t/m 3 Februari, zullen 1.600 bedrijven zich presenteren aan de ruim 40.000 professionals uit meer dan 140 landen.

SMM behoeft eigenlijk geen uitleg. Deze beurs is de meest toonaangevende maritieme vakbeurs wereldwijd en dus ideaal voor het presenteren van je maritieme innovaties en technologie. De vorige editie trok meer dan 2.200 exposanten en ruim 50.000 bezoekers en de editie voor 2021 zal dit met het thema groen transport en digitalisatie, naar verwachting ruimschoots overtreffen.

De SMM 2021 wordt van 2 tot en met 5 Februari 2021 gehouden in de Messe Hamburg

ISE, de internationale vakbeurs voor de audiovisuele industrie, verhuist in 2021 van Amsterdam naar Barcelona. Met een jaarlijkse groei van exposanten en bezoekers van bijna 10 procent en een groei van de internationale AV-markt met 5 procent per jaar tot 2021, werd geconcludeerd dat ISE zijn populaire locatie in Amsterdam ontgroeide. ISE 2018 trok ruim 80.920 deelnemers, waarvan er 22.000 voor de eerste keer de beurs bezochten, terwijl 1.300 exposanten 53.000 m² vloeroppervlak in 15 hallen vulden.

De Integrated Systems Europe of ISE is de grootste internationale vakbeurs voor professionele AV en elektronische systeemintegratie. Met een recordresultaat van bezoekers van meer dan 80.923 en meer dan 1.200 exposanten is de ISE een vakbeurs voor kleine en grote bedrijven. Tijdens de beurs zullen veel industriële leiders de nieuwste technologieën en hun kennis van de industrie laten zien.

De komende ISE wordt -vooralsnog- gehouden in de Fira Barcelona van 11 t/m 14 Februari 2021.

EuroTier is het topevenement voor veeteelt en verdiept zich in actuele thema’s en trends, aangepaste oplossingen en strategieën, en innovaties voor de moderne veeteelt. Maak van deze unieke gelegenheid gebruik om contact te leggen met toonaangevende internationale specialisten in uw vakgebied.
Het thema van de komende editie laat zien hoe we transparantie en heldere documentatie kunnen realiseren binnen de agricultuur en hoe we deze op een digitale methode kunnen integreren binnen de gehele branch en nevenbranches.

Met bijna 2.400 exposanten en meer dan 240.000 vierkante meter vloeroppervlak biedt deze beurs de bezoekers een uitgebreid overzicht van innovatieve technologieën, diensten en genetica voor rundvee, pluimvee, aquacultuur en schapen- en geitenhouderijen.

Dit veelomvattende 4-daags evenement heeft in het verleden ongeveer 160.000 bezoekers getrokken, waaronder 30.000 uit meer dan 100 verschillende landen. Brancheprofessionals van over de hele wereld ontmoeten elkaar tussen 9 en 12 Februari in Hannover.

Ambiente is ‘s werelds grootste consumentengoederen vakbeurs

Ambiente bestaat uit drie internationaal toonaangevende vakbeurzen, namelijk Dining, Giving en Living.

Dining: De toonaangevende beurs Dining zet al het nieuws en de innovaties overzichtelijk voor u op tafel. De selectie op de twee op zichzelf staande beurzen voor Kitchen en Houseware heeft voor elke smaak iets in huis. Ontdek de Kitchen Trends, een groeiend segment. En zorg dat u de grote hoeveelheid aan creatieve productideeën op de afdeling Table niet mist. Onderga dat internationale spectrum, dat in zijn breedte en diepte uniek is. Geniet van die veelzijdigheid. En bestel al die zaken waar uw klanten meteen enthousiast over zullen zijn.

Giving: Maak de wensen van uw klanten waar. En laat u verrassen door de vele kansen voor uw omzet. Op de toonaangevende beurs Giving komt de hele wereld van het schenken en lifestyle naar u toe, met producten voor kinderen maar ook met echte, modieuze sieraden. De indrukwekkende veelzijdigheid wordt voor elke stijl apart gepresenteerd: van emotioneel via modern en hoogwaardig tot trendy en gefocust op design. Aanlokkelijk of niet?

Living: Volledig ingericht op uw vereisten – op de toonaangevende beurs Living vindt u al het nieuws van het internationale Interior Design. Of het nu gaat om de pure emotie rond het wonen, binnen en buiten, om concepten voor een inrichting op niveau, sfeervolle accessoires en ideeën voor de aankleding, of om het design op de afdeling Loft: u zult zich er thuis voelen. Want hier bent u omgeven door een veelheid aan ideeën die zo sprankelend zijn dat ze u – en uw zaak – vleugels zullen geven.

Veel namen van 2020 zijn er in 2021 ook weer bij en de nadruk op Horeca en Design wordt herhaald na positieve reacties afgelopen Februari.

De volgende Ambiente vindt plaats van 19 tot en met 23 Februari 2021 in de Messe Frankfurt. 

Interpack is de internationale vakbeurs voor verpakkingen, verpakkingsmachines en machines voor de zoetwarenindustrie. Interpack laat de complete waarde keten zien: van de productie en afwerking van verpakkingsproducten en verpakkingsmaterialen via verpakking en distributie tot kwaliteitsbepaling en consumentenbescherming.

Interpack 2021 zal de eerste beurs zijn die zal gaan profiteren van Messe Düsseldorf’s huidige investering voor de toekomst: de nieuwe Zuid-ingang met de daaraan gelegen nieuwe hal 1 die de voormalige hal 1&2 gaat vervangen met meer dan 12.000 m² beursoppervlak.

Interpack wordt gehouden van 25 Februari tot en met 3 Maart 2021.

MAART

MWC 2021 is de meest belangrijke mobiele technologiebeurs ter wereld. Het congres vertegenwoordigt de hele sector in vier actievolle dagen. De komende editie van MWC vindt plaats op twee locaties in Barcelona – Fira Gran Via en Fira Montjuïc, van 1 tot en met 4 Maart.
De organisatoren verwachten dat meer dan 110.000 handelsbezoekers en 2.400 exposanten aanwezig zullen zijn.

Duurzaam Verwarmd is wederom uitgesteld en word nu gehouden op 16 tot en met 18 Maart 2021 in de Expo Haarlemmermeer.
De vakbeurs geeft antwoord op alle vragen over duurzaam verwarmen. De behoefte aan kennis en aan deskundig en onafhankelijk advies is groot. Tijdens de 3de editie van de vakbeurs spreekt de bezoeker met specialisten, innovators en voorlopers op het gebied van duurzame installatietechnieken, warmtenetten, geothermie en beschikbare subsidies.
Bezoekers kunnen gebruik maken van tientallen gratis seminars en onafhankelijk advies. Meer dan 100 gespecialiseerde bedrijven uit 60 landen presenteren hun nieuwe producten op de 24.000m2grote beursvloer in Vijfhuizen voor ruim 13.000 B2B bezoekers.

Duurzaam Verwarmd draait om de nieuwste innovaties, praktische seminars en netwerkgesprekken met iedereen die er toe doet en is dit jaar zelfs 25% groter dan voorheen. De vakbeurs vindt gelijktijdig plaats met Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. Zo kunt u zich in één klap laten informeren over zowel duurzame verwarming als energieopwekking.

Van 2 t/m 4 Maart presenteren importeurs, groothandels en fabrikanten hun promotionele en toonaangevende producten op de IAW vakbeurs in Keulen.

Circa 350 exposanten tonen hun productaanbod in hallen 6 en 9 van de Koelnmesse op een totaal beursoppervlak van 30.000 vierkante meter.

U zult ook faillissementsproducten en speciale goederen door overproductie op de handelsbeurs IAW Trade Fair vinden. De IAW in Keulen biedt kwaliteitsproducten voor elke sector van de detailhandel en in elke productcategorie. De grootste importeurs en fabrikanten van Europa zijn vertegenwoordigd op de IAW. Hier komen kopers om bestellingen te plaatsen. Het is ook ideaal om zakelijke contacten te leggen – ontmoet ze op uw beursstand of op andere locaties ter plekke (waar catering gratis wordt aangeboden).


De tweede Independent Hotel Show vindt plaats van 16 t/m 17 Maart 2021. Ongeveer 200 internationale bedrijven, gespecialiseerd in onder meer design en interieur, slaapcomfort, techniek en marketing, presenteren dan de allernieuwste ontwikkelingen voor hotels. 
Het evenement bedient een publiek van meer dan 2.300 onafhankelijke, enthousiaste hoteliers en wordt georganiseerd om hotelprofessionals uit Nederland en de rest van de Benelux te helpen om de beste oplossingen te vinden en toe te passen, zodat zij beter kunnen inspelen op de wensen van de moderne hotelgast. Daarnaast zullen er verschillende praktische workshops plaatsvinden om de efficiëntie en winstgevendheid in hotels te stroomlijnen.

Op 23, 24 & 25 Maart 2021 vindt de 14de editie van Aqua Nederland Vakbeurs plaats in Evenementenhal Gorinchem. 
De Aqua Nederland Vakbeurs is dé waterbeurs van Nederland waarbij de exposant de nieuwste innovaties en producten op het gebied van waterbehandeling, watermanagement en watertechnologie presenteren en demonstreren aan ruim 9.500 waterprofessionals.

De beurs wordt wederom in combinatie met RioleringsVakdagen georganiseerd. Met de komst van Next Level, de vernieuwde moderne beurshal op de bovenverdieping, breidt het platform voor de (afval)watermarkt verder uit. Door de plaatsing van een extra roltrap centraal op de beursvloer wordt de bovenverdieping een integraal onderdeel van Aqua Nederland Vakbeurs en RioleringsVakdagen. Met deze extra ruimte wordt een volledig aanbod in waterthema’s gepresenteerd in de vorm van workshops, kennissessies en advies, naast de traditionele marktplaats waarin de combinatiebeurs nog steeds ieder jaar groeit. 

De Intertraffic vindt plaats op 23 – 26 maart 2021.

De verkeerssector is sterk in beweging en ondergaat grote veranderingen. Bekijk oplossingen die de industrie biedt tijdens Intertraffic Amsterdam, op het gebied van Smart Mobility, Infrastructuur, Verkeersmanagement, Verkeersveiligheid en Parkeren.

Er zijn 13 hallen  die jullie de laatste trends, producten en diensten presenteren, meer dan 900 exposanten (uit ca 50 landen) en ruim 30.000 vakbezoekers (uit ca 135 landen) . Tevens komen er meer dan 100 experts aan het woord in theater sessies, demos en presentaties. Zij behandelen onder andere themas zoals big data, smart infrastructuur, weg constructies, connected en automated driving, MaaS, Urban parking en meer.

 

Infosecurity in Brussel is dé Belgische vakbeurs op het gebied van IT-security voor IT-managers en IT-professionals. Spam, phishing, hackers en steeds geavanceerdere vormen van cybercrime vormen reële bedreigingen voor het bedrijfsleven. De vakbeurs haakt in op actuele vraagstukken over IT security en is een must voor iedere IT-professional.

Op 31 Maart en 1 April 2021 vindt de bezoeker in de Brussels EXPO de nieuwste producten, oplossingen en diensten binnen de IT-securitybranche. In 2021 vormt Infosecurity.be weer een beurscombinatie met het event Data & Cloud Expo.

APRIL

Ieder jaar reizen in april zo’n 225.000 internationale vakbezoekers af naar Hannover om de Hannover Messe te bezoeken voor de 5.200 exposanten uit ruim 100 verschillende landen.
En dit doet men zeker niet voor niets, de Hannover Messe is de grootste en belangrijkste industriële vakbeurs ter wereld. Hannover is uitgegroeid tot de internationale hotspot voor onderwerpen als Industrie 4.0, energie efficiëntie en smart grids. Ieder jaar komen er nieuwe trends aan het licht, zoals, smart services, 3D printing en collaborative robots. Duizenden journalisten en bloggers rapporteren uit de hele wereld over de nieuwste trends en ontwikkelingen getoond op de Hannover Messe.
De Hannover Messe wordt van 12 t/m 16 April 2021 gehouden.

Prolight+Sound is de grootste internationale vakbeurs voor evenement- en communicatietechniek, audiovisuele producties en entertainment.

Vier dagen lang is Frankfurt de ontmoetingsplek voor exposanten, vakbezoekers en professionele gebruikers van over de gehele wereld. In tegenstelling tot andere vakbeurzen voor de eventbranche biedt Prolight+Sound een geheel omvattend productoverzicht. De beurs is onderverdeeld in de productgroepen audio technology, lighting technology, communication technology, theatre and stage technology, media technology, video communications and systems integration. De hoge internationaliteitsgraad en het uitgebreide spectrum aan producten en services zijn de sleutelfactoren achter het succes van de beurs.

Prolight+Sound vindt gelijktijdig plaats met Musikmesse, de grootste internationale vakbeurs voor muziekinstrumenten, muzieksoftware en computer hardware, bladmuziek en toebehoren.
De volgende Prolight+Sound vindt plaats van 13 April t/m 16 april 2021.

Drupa is uniek: In grootte, in aanbod én in grootse attractiviteit. Het belangrijkste internationale evenement in de industrie biedt een exclusief 11-daags platform voor innovatieve print- en cross-mediaoplossingen, toekomstige technologieën en industriële applicaties.
De print & media industrie verandert. Nieuwe technologieën ontwikkelen zich en met de hoofdonderwerpen print, functional printing, packaging production, multichannel, 3D printing en green printing, speelt Drupa in op deze veranderingen en boort nieuwe doelgroepen aan met state-of-the-art technologieën en nieuwe oplossingen.
Drupa wordt van 20 t/m 30 April 2021 gehouden in de Messe Düsseldorf.

Van 27 t/m 29 April vindt de Seafood Expo Global 2021 weer plaats, dit keer in de Fira Gran Via in Barcelona.

Seafood Expo & Processing Global is het grootste seafood evenement ter wereld. Het evenement trekt meer dan 29.000 kopers en leveranciers van vers, bevroren, verpakt en waarde toevoegende visproducten, apparatuur en diensten. Ruim 2.000 exposanten uit 150 landen reizen er heen om zaken te doen. Geen enkel ander evenement in de wereld biedt zeevruchten professionals directe toegang tot gekwalificeerde kopers en leveranciers van over de hele wereld actief in alle aspecten van de visserij-industrie.

De tweejaarlijkse Innotrans wordt dit keer van 27 t/m 30 April 2021 georganiseerd in de Messe Berlijn en is onderverdeeld in vijf segmenten: Public Transport, Interiors, Railway Technology and Infrastructure, Tunnel Construction.

Deze internationale beurs voor transport technologieën en civil engineering zal ruim 145.000 vakbezoekers trekken uit 140 landen, voor zo’n 3.000 exposanten. 

Actuele vakkennis verbreden, inspiratie opdoen, de meest aantrekkelijke deals sluiten met vooraanstaande leveranciers en gelijkgestemde collega’s uit binnen- en buitenland ontmoeten: dit komt allemaal samen op Beauty Trade special. Op 10, 11 en 12 April 2021 strijkt dit jaarlijkse vak-event voor beautyprofessionals uit de Benelux weer neer in de Jaarbeurs in Utrecht.

Met een kleine vijftienduizend bezoekende beautyprofessionals, 170 vooraanstaande exposanten en een waardering van 4,5 sterren op Facebook was de afgelopen Beauty Trade Special een uniek evenement waar iedereen met een uitsteken gevoel op terugkijkt. Beauty Trade special verwacht dat succes dit jaar te overtreffen.

MEI

Zorg & ICT staat voor 3 inspirerende vakbeursdagen met volop inhoud, beleving en entertainment. Het uitgebreide expositieprogramma is het kloppend hart van de beurs. Hier tonen marktleiders, start-ups en het mkb het nieuwste en meest complete aanbod van producten, technieken, innovaties en diensten voor de intra- en extramurale zorg.

Naast een groot exposantenaanbod, is er een uitgebreid inhoudelijk programma vol lezingen, demonstraties en simulaties. Het is bovendien dé plek om te netwerken en te leren hoe andere bedrijven en instellingen probleemoplossend te werk gaan.

De Zorg & ICT wordt gehouden van 18 t/m 20 Mei 2021 in de Jaarbeurs Utrecht.

JUNI

TOC Europe is de wereldwijde ontmoetingsplaats voor specialisten die werkzaam zijn bij havens, terminals, rederijen, 3PL’s en verladers. Door de jaren heen TOC een sterke reputatie opgebouwd als het vertrouwde evenement waarbij honderden leveranciers van haven- en terminal technologieën de laatste producten en diensten tonen aan professionals uit de branche. 

Voor de komende editie worden er meer dan 180 exposanten verwacht, ruim 4.000 vakbezoekers uit 60 landen en geeft het ruim 100 sprekers een podium.

In 2021 is de Ahoy in Rotterdam van 8 t/m 10 Juni drie dagen lang gastheer voor de TOC Europe.

JULI

AUGUSTUS

Al meer dan 40 jaar is Offshore Northern Seas (ONS) het internationale energie-evenement en een unieke ontmoetingsplaats voor iedereen die betrokken is in de hele energiesector. Sinds de lancering in 1974 wordt het tweejaarlijkse evenement gehouden in Stavanger, Noorwegen.

Tijdens de ONS verzamelt de internationale energie-industrie zich om te netwerken en zaken te doen. In 2018 trok de beurs 1.245 exposerende bedrijven uit 37 landen en bezochten een indrukwekkende aantal van 68.174 mensen de ONS.

De ONS wordt in 2020 gehouden van 31 Augustus t/m 03 September

SEPTEMBER

In Monaco wordt in 2021 weer de Yacht Show georganiseerd. Een evenement dat zich met de grootst mogelijke eenvoud leent voor dit land. 

De Yacht Show vindt plaats van 22 September tot en met 25 September 2021

Dit jaar worden er tijdens het meest prestigieuze jachtevenement ruim 125, waarvan 40 nieuwe superjachten gepresenteerd.

WoTS is in 2014 ontstaan door het samenvoegen van drie toonaangevende beurzen, namelijk het Instrument, Aandrijftechniek en Industrial Processing. Door het samengaan van deze beurzen ontstaan er concrete voordelen voor zowel exposanten als bezoekers.

Door het samenvoegen van de drie beurzen ontstaan er vijf unieke werelden: World of Automation, World of Laboratory, World of Motion & Drives, World of Electronics en World of Industrial Processing. Met deze indeling krijgen de branches hun eigen identiteit, expositieprogramma en richten zij zich op hun eigen bezoekersdoelgroepen met interactieve beursprojecten en aansprekende en actuele seminaronderwerpen.

De aankomende WoTS wordt georganiseerd van in het najaar van 2021 in de hallen 7 t/m 11 van de Jaarbeurs Utrecht.

De Automechanika in Frankfurt am Main is ‘s werelds leidende vakbeurs voor de Automotive industrie. Automechanika biedt u een uniek spectrum van productgroepen als auto-onderdelen, wasserijen, werkplaats en tankstation producten, IT producten en services, accessoires en tuning.

De beurs wordt begeleid door een grote variëteit aan hoogwaardige special shows, lezingen en workshops.
Automechanika is ongeëvenaard in grootte en intentionaliteit. Ongeveer 50% van de vakbezoekers en 80% van de exposanten van het afgelopen evenement kwamen van buiten Duitsland.

Binnen de automotive segmenten carwash, tankstation equipment, autoschade- en autopoets worden de belangrijkste noviteiten altijd op deze beurs gepresenteerd.

Automechanika 2021 vindt plaats van 14 tot en met 18 september.

“De grootste regionale vakbeurs in Nederland voor de marktleiders en toonaangevende leveranciers in de horeca”

Gastvrij Rotterdam is de gastvrijheidsbeurs voor ambitieuze cateringprofessionals en biedt ondernemers en managers in de sector een hoogwaardig gastronomisch platform met een compleet assortiment producten en diensten voor hun eigen bedrijfsvoering. Het wordt opnieuw gewijd aan culinaire verrassingen, innovatieve food- en non-foodproducten en oplossingen voor de horeca. Beursbezoekers kunnen genieten van exposanten, een verscheidenheid aan workshops, demonstraties, masterclasses, wedstrijden en proeverijen met sterrenchefs, meesterkoks, meesters van wijn en topgastronomischen.

De Gastvrij Rotterdam wordt gehouden van 20 t/m 22 september in 2021 in de Ahoy Rotterdam.

Met ruim 100.000 bezoekers is de 50PlusBeurs ’s werelds grootste evenement voor actieve plussers. De 50PlusBeurs biedt 50.000 m² informatie, amusement en voordeel. Ruim 600 standshouders presenteren zich van 14 t/m 18 september 2021 in 6 beurshallen van de Jaarbeurs Utrecht met workshops, lezingen en presentaties.

OKTOBER

De tiende editie van Dental Expo vindt plaats op 29-31 Oktober 2020.

Dental Expo is de enige nationale professionele dentale vakbeurs in Nederland en richt zich op aanbieders en afnemers in de dentale branche. De Dental Expo vindt plaats in Hal 8 van RAI Amsterdam.

Offshore Energy Exhibition & Conference 2020 is Europa’s grootste offshore energie event. Tijdens deze tweedaagse beurs & conferentie tonen naar verwachting een kleine 600 exposanten hun producten en diensten aan meer dan 12.000 bezoekers met zo’n 90 nationaliteiten. ‘s Werelds grootste deskundigen, besluitvormers, inkopers, verkopers en beleidsmakers in de olie- en gas-, energie-, offshore- en E&P- industrie zijn op 27 en 28 Oktober aanwezig in de Amsterdam RAI.

BBB Maastricht: het driedaagse horecaevent in MECC Maastricht vindt plaats van 12 oktober tot en met 14 Oktober 2020. Horecaprofessionals kunnen hier netwerken, kennis delen en zaken doen op de 66ste editie van de horecavakbeurs. Vorig jaar trok de BBB bijna 15.000 horecaprofessionals uit Nederland, België en Duitsland naar MECC Maastricht. De ruim 400 exposanten, die samen alle horecasegmenten vertegenwoordigden, waren zeer tevreden met de opkomst en de kwaliteit van de bezoekers. Een groot deel heeft hun vertrouwen in de organisatie uitgesproken en bevestigd door al een plek te reserveren voor BBB Maastricht 2020.


De GreenTech is het jaarlijkse must-attend evenement voor alle professionals die betrokken zijn in de tuinbouw technologie.
De exposanten die aan de GreenTech deelnemen hebben hun focus op de vroege stadia van de tuinbouwketen en productieproblemen die relevant zijn voor de telers en presenteren tijdens de beurs hun producten en diensten zoals Greenhouse-constructies, Biobased producten en oplossingen voor klimaat beheersing en gewasbescherming,

De GreenTech 2020 vindt plaats van 20 tot en met 22 Oktober in de RAI Amsterdam.

Maritime Industry 2020, Evenementenhal GorinchemOp 13, 14 en 15 Oktober 2020 vindt Maritime Industry weer plaats bij Evenementenhal Gorinchem. 
Tijdens Maritime Industry komt de complete maritieme sector bij elkaar in het hart van de waterregio om te netwerken, de basis te leggen voor nieuwe samenwerkingen en op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen uit de branche. Kortom, als exposant bereikt u een grote en volledige doelgroep maar kunt u ook direct op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in de branche.

rehacare dusseldorf

De internationale revalidatie- en zorgbranche zorgde in 2018 op het beursterrein van Düsseldorf voor een REHACARE vol records: 960 exposanten uit 40 landen, waaronder 546 buitenlandse deelnames, presenteren op de vakbeurs in zes beurshallen hulpmiddelen, die mensen met een lichamelijke beperking, zorgbehoefte, maar ook ouderen ondersteunen bij het dagelijks leven.

Rolstoelen, scootmobiels en loophulpmiddelen zullen in de beurshallen van Düsseldorf voor een sterke presentatie zorgen: rond de 600 aanbieders tonen alles, was mensen met een loopbeperking mobiel maakt en de mobiliteit van mensen op hoge leeftijd bevordert en behoudt. Uniek in de wereld van de revalidatiebeurzen, is de in hal 6 ondergebrachte autoshow: op 2.000 vierkante meter tentoonstellingsoppervlakte presenteren 50 ombouwers maatwerk auto’s voor bestuurders met een mobiliteitsbeperking. Ook de automobielindustrie is hierbinnen met AUDI, Fiat, Daimler en Volkswagen vertegenwoordigd. Zij presenteren hun actuele modellen met rij-ondersteuning.

Ook hulpmiddelen voor het leven van alledag, verzorgingshulpmiddelen en communicatiehulpmiddelen voor mensen met een zichtbeperking en/of motorische beperking behoren tot de kernsegmenten van de beurs. Een grote hoeveelheid aan ideeën en producten voor barrièrevrij wonen, vrije tijd, reizen en een breed aanbod op het gebied van gehandicaptensport ronden het productpallet af.

Rehacare wordt in 2021 gehouden van 6 t/m 9 Oktober in 2021 in Düsseldorf.

Anuga 2021 - Cologne

De tweejaarlijkse beurs Anuga omvat eigenlijk tien beurzen in verschillende categorieën, dit maakt het de grootste beurs ter wereld op het gebied van levensmiddelen en aanverwante producten. 

De te verwachten segmenten:

  • Anuga Fine Food met delicatessen, gourmet en fijne ingrediënten
  • Anuga Drinks met allerlei soorten dranken, inclusief alcoholische
  • Anuga Chilled & Fresh Food met verse producten, inclusief vis
  • Anuga Meat met vlees, worst en gevogelte
  • Anuga Frozen Food met diepvriesproducten en ijs
  • Anuga Dairy met melk en zuivelproducten
  • Anuga Bread & Bakery, Hot Beverages met brood, gebak en warme dranken
  • Anuga Organic met biologische producten
  • Anuga Foodservice met technische innovaties op het gebied van voedsel
  • Anuga Retailtec met technieken en dienstverlening voor de handel

De beurs richt zich op prodcenten, importeurs en grothandelaars en is enkel toeghankelijk voor deelnemers, zeker 150.000 vakbezoekers uit ruim 100 verschillende landen. 
De Anuga vindt komend jaar plaats op 9 t/m 13 Oktober 2021 in Keulen.

vakbeurs energie

Nederland staat voor uitdagingen en is nog steeds volop in transitie. Iedereen wil oplossingen! Technologische ontwikkelingen maken het voorheen onmogelijke mogelijk. Vernieuwers plukken daar de vruchten van met innovatieve concepten.

Binnen 10 jaar moet de Nederlandse CO2-reductie met 49% gedaald zijn ten opzichte van 1990. In 2050 moet ons land nagenoeg klimaatneutraal zijn. Harde doelstellingen en kostbare ingrepen. Die echter vooral ook veel kansen met zich meebrengen.

Vakbeurs Energie is al meer dan 15 jaar hét zakelijke platform op het vlak van duurzaamheid en energie. In 3 dagen delen vrijwel alle koplopers in besparing, opwekking en opslag hun kennis met duizenden beslissers. Tot ziens in de Brabanthallen!

De vakbeurs energie vindt plaats op 12, 13 en 14 Oktober 2021 in de Brabanthallen in Den Bosch.

Sial 2020, Nord Villepinte Parijs

De SIAL PARIS is natuurlijk de bekendste vakbeurs voor de internationale voedingsmiddelen branche, tijdens de SIAL PARIS worden de laatste innovaties op het gebied van voedingsmiddelen en dranken getoond.

De afgelopen editie in oktober 2018 trok een recordaantal van 7200 exposanten en 310.000 bezoekers. Ook het aantal Nederlandse deelnemers was groter dan ooit (bijna 200), Nederland was hiermee vijfde op de ranglijst van deelnemende landen. Ook op bezoekersgebied spreekt Nederland een belangrijk woordje mee met een vierde plaats op de internationale ranglijst.

De volgende editie vindt plaats van 15 t/m 19 oktober 2022 in Paris Nord Villepinte – Parijs

NOVEMBER

Installatie Vakbeurs 2020, Evenementenhal Hardenberg

Al meer dan 20 jaar komen installatieprofessionals naar Hardenberg om de nieuwste ontwikkelingen en producten te ontdekken tijdens Installatie Vakbeurs. Naast deze hoofdreden komen bezoekers ook echt om te netwerken. Voor u de perfecte manier om uzelf aan uw doelgroep te presenteren in een ontspannen en ongedwongen setting.

De ontwikkelingen in de installatiesector gaan snel. Volgens veel professionals zelfs razendsnel. Installatie Vakbeurs is een platform waar alle belangrijke ontwikkelingen gepresenteerd worden. Een belangrijke marktontwikkeling waar de beurs op inspeelt is de versmelting tussen de E- en W-installatie. Daarom vindt Installatie Vakbeurs tegelijkertijd met Elektro Vakbeurs plaats.

Als exposant van Installatie Vakbeurs 2020 heeft u de mogelijkheid om op één dag zowel de W-installateur als de E-installateur te ontmoeten! Het is ook mogelijk om u te presenteren op het E+W installatie platform, het centrale gedeelte van beide beurzen wat zowel bij Installatie Vakbeurs als Elektro Vakbeurs hoort.

De installatie vakbeurs vind plaats van 24 t/m 26 November 2020.

Provada 2020, Rai Amsterdam

PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer.

Meer dan 23.000 vastgoedprofessionals bezoeken van 3 t/m 5 Novermber 2020 de PROVADA in de Amsterdam RAI voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. PROVADA is daarmee niet alleen de grootste maar ook de beste vakbeurs van Nederland, aldus een bericht op de website van de Provada.

Interclean 2020, Rai Amsterdam

Wereldwijd de grootste en meest complete beurs voor de schoonmaakbranche. De beurs geeft een compleet beeld van de wereldwijde ontwikkelingen, de nieuwste technieken, oplossingen en producten voor schoonmaak en hygiëne. In het beursprogramma ligt de nadruk op thema’s als innovatie, educatie, netwerken en kennisuitwisseling. Meer dan 950 exposanten zullen tijdens de Interclean hun producten en diensten tonen aan ruim 33.000 bezoekers uit 147 landen. De Intercean wordt van 3-6 November 2020 georganiseerd in de Amsterdam Rai.

MetsTrade, Rai Amsterdam

De METSTRADE Show is het vlaggenschip van METSTRADE, het meest toonaangevende platform ter wereld voor professionals in de bedrijfstak voor scheepsuitrusting en -toebehoren.

De METSTRADE Show biedt van 17 t/m 19 November 2020 conferenties, evenementen en drie paviljoens toegspitst op specifieke segmenten: het SuperYacht Pavilion (SYP), het Marina & Yard Pavilion (MYP) en het Construction Material Pavilion (CMP).

Vorig jaar bezochten meer dan 16.000 bezoekers uit 115 verschillende landen de METSTRADE en gaven de beurs een 8.4 als gemiddeld cijfer.

Interpom 2020, Kortrijk

INTERPOM is de meest gespecialiseerde indoor vakbeurs voor de hele aardappelbranche in Europa waar de volledige keten vertegenwoordigd is: van teelt tot verwerking en vermarkting.

INTERPOM presenteert een bijzonder compleet en gespecialiseerd aanbod aan producten, machines en diensten specifiek voor de aardappelsector. De beurs is een belangrijk ontmoetingsplatform voor zowel telers, loonwerkers, verwerkers, verpakkers, aankopers en handelaars van verse en verwerkte aardappelen uit heel Europa, en ook steeds meer uit andere continenten.

De laatste editie ontving niet minder dan 326 exposanten uit 15 landen en 19.508 bezoekers uit 49 landen.
De verwachting is dat deze cijfers tussen 22 en 24 November ruimschoots worden verbroken in de Expo Kortrijk tijdens de 2020 editie van INTERPOM

europort

Van 2 t/m 5 november 2021 is Europort, georganiseerd in wereldhavenstad Rotterdam, de toonaangevende vakbeurs voor special purpose schepen. 
Het is de zakelijke ontmoetingsplaats voor de maritieme industrie, met haar focus op gespecialiseerde schepen en slimme oplossingen voor de toekomst. Met 27.000 professionele bezoekers en meer dan 1.000 exposanten behoort Europort tot ’s werelds belangrijkste maritieme ontmoetingsplaatsen.

aquatech

Bezoek dé vakbeurs voor de watertechnologie professional

Ontmoet 21.000+ specialisten en experts binnen de watertechnologie industrie uit meer dan 140 landen en ervaar de nieuwste producten en innovaties in de markt van 2 – 5 november 2021.

De watersector is sterk in beweging en ondergaat grote veranderingen. Ontdek oplossingen die de industrie nodig heeft, tijdens Aquatech Amsterdam.

Hèt ideale platform om zaken te doen, marktleiders te zien en uw kennis te verbreden.

infosec

Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo is een tweedaagse beurs gecombineerd met een congres, gericht op IT-security, data management en cloud computing. Het is al meer dan 15 jaar de grootste ontmoetingsplaats voor IT-managers- en professionals in Nederland. Infosecurity.nl, Data & Cloud Expo verbindt de producten, diensten en innovaties van vandaag met elkaar, met als uitgangspunt praktische en toekomstgerichte oplossingen.

Hier ontmoet je beslissers, specialisten en inkopers en kun je jouw oplossingen voor IT security, dataopslag en -beheer presenteren op de toegankelijke beursvloer. Afgelopen editie werd de beurs bezocht door 7.475 bezoekers en bezochten zelf 53.956 unieke bezoekers de websites voorafgaand aan het evenement.

De themas van de Infosecurity betreffen: Cyber security, Cloud Computing, Data centre & Infrastructure Optimisation, Artificial & Data Intelligence, Digital Transformation & Control en Privacy, Governance & Risk Management

 De infosecurity vindt plaats van 3 tot en met 4 November 2021.

DECEMBER

PLMA 2020, Rai Amsterdam

De komende editie van PLMA’s “World of Private Label” vakbeurs vindt plaats op 2 & 3 December in de Amsterdam RAI. Het internationale evenement brengt fabrikanten, importeurs, exporteurs, groothandelaren, detailhandelaren en andere professionals uit de private label sector samen.

Meer dan 12.000 bezoekers zullen, net als in 2019, de PLMA bezoeken voor het verkennen van de verscheidenheid aan producten die worden getoond door 2.500 exposanten, waaronder 60 regionale en internationale paviljoens.

Masters of LXRY, Rai Amsterdam

In December staat de Rai Amsterdam weer in het teken van de meest luxueuze beurs ter wereld, de Masters of LXRY

De Masters of LXRY heeft zich inmiddels bewezen als entiteit in de wereld van het premium lifestyle segment. Spraakmakend, prestigieus en daarmee het meest besproken event van het jaar. Het is dé plek waar alle grote namen uit de wereld van kunst, interieur, mode, design, gastronomie, juwelen, horloges, reizen, boten en auto’s samenkomen.

HI Europe & Ni 2020

Food Ingredients Europe (ook bekend als Fi Europe) is al sinds 1986 één van ’s-Werelds belangrijkste beurs voor de voedingsindustrie. In 2020 wordt Fi Europe gehouden in Frankfurt, samen met Natural ingredients (Ni) en Health ingredients (Hi). Fi Europe & Ni & Hi 2020 loopt van 1 tot en met 3 december.en zal meer dan 1400 exposanten en 20.000 professionele bezoekers trekken tijdens de 3 beursdagen.