NL COVID-19

ROADSHOW

In plaats van de klant naar de beurs te laten komen, breng je je eigen beurs naar de klant. Persoonlijk, innovatief en kwalitatief. 

ZAKELIJK EVENT

Een eigen event waarbij het alleen draait om jullie! Te realiseren in eigen kantoor of op een af te huren locatie. Alles geheel in eigen stijl, volgens eigen merkwaarden.

STAND

De vierkante meters zijn toch al gereserveerd. Laten we ze dan maar opvullen ook. Wel eens aan een totaal andere invulling gedacht, zonder zelf ook maar 1 meter te hoeven reizen? Het nieuwe fysieke contact… 

360º

Hoewel wij niet geloven in een complete online beurs, kunnen we wel het beste van 2 werelden combineren. Een op maat gemaakte 360° presentatie waarin u toch ook de thuisblijvers nog naar de stand kan krijgen.

EIGEN INBRENG

Heb je zelf een goed idee, maar je weet niet goed hoe je het vorm moet geven? Niets is ons te gek en daarom helpen wij je graag om jouw plan tot realiteit te brengen

INTERIEUR

Klanten op kantoor uitnodigen mag gelukkig weer, maar is jullie kantoor wel uitnodigend en past het (nog) bij jullie merkuitstraling?

We begrijpen dat veel bedrijven nog in onzekerheid leven en een fysieke beursdeelname geen top prioriteit heeft. Maar iets doen is beter dan niets, niet waar? 

En waar de Corona kilo’s hebben plaats gemaakt voor december kilo’s zullen we aan de bak moeten! Zet je ook de sprint in naar een fit 2021?

Ga voor werknemers die fit aan hun werkdag beginnen. Sporten in de ochtend maakt dat je de hele dag profijt hebt van een endorfine rush.
Door voor werktijd te sporten geniet de werknemer de hele dag van dit gevoel!
Doordat het brein ’s ochtends tijdens het sporten wordt geactiveerd, zijn de resultaten hiervan merkbaar op de werkvloer.
De werknemer werkt gestructureerder, heeft een beter concentratievermogen en zit lekkerder in zijn/haar vel.