INFO

Leuk dat je er bent. Kijk gerust rond in onze “digitale keuken” met een ervaring van meer dan 40 jaar.a

Deze foto knalt bijna je scherm uit, maar hoezo doen wij het dan zo anders? Omdat wij echt benieuwd zijn naar het communicatie vraagstuk en deze door willen vertalen in jouw beurs, event, showroom of waar dan ook. Eigenlijk overal waar je met “3D live – communicatie” te maken krijgt. En ieder vraagstuk vraagt om een eigen invulling en op maat gemaakte uitvoering. Hoe we dat doen?

WIE?

Wij en jij! Samen doorlopen we de zoektocht over wat jullie nu exact willen en wat het uiteindelijk doel is. En soms is dit antwoord dichterbij dan je denkt.

WAT?

Interesse: onze oprechte interesse is misschien wel de beste grondlegger voor een gedegen concept. Ook al denk je zelf al het antwoord gevonden te hebben, graag houden wij de andere kant van de medaille tegen het licht om wellicht tot nieuwe inzichten te komen.

WAAR?

Bij voorkeur op jullie kantoor zodat we letterlijk in jullie merkwaarden ondergedompeld kunnen worden en hier inspiratie op kunnen doen. Maar online is in deze tijd misschien wel het meest verantwoord… en anders hebben wij op kantoor ook prima koffie!

WAAROM?

Omdat je een keer wat anders wilt. Je op zoek bent naar een betrouwbare partij die persoonlijk is betrokken en verder denkt dan alleen de communicatie aan de wand. Het totaalplaatje van je gast / bezoeker moet kloppen. Van binnenkomst tot vertrek. Daarom.

WANNEER?

Op een tijd wanneer het jou uitkomt. Stichting open deur: wacht niet te lang en begin op tijd. Soms is dit al wel meer dan een jaar van te voren. Een ontwerp moet vanaf het eerste aanblik direct goed voelen. Het moet kloppen. Maar voor de exacte inhoud moet je de tijd (kunnen) nemen. Plan je tijd in ieder geval zo in dat je het ontwerp een keer opzij kunt leggen en er na een aantal weken verdere invulling aan kunt geven.